torsdag den 7. februar 2008

Opsamling på 3 nederlag...

Nuvel, vores statistik som ubesejret i 08 holdt kun ganske kort efter vi havde spillet træningskampe mod Århus og Middelfart. Vi tog nemlig hjem fra besøget hos Gentofte med et nederlag på 3-1. Kampen var helt lige, men det faktum at vi i 3. sæt missede 4 sæt bolde i egen modtagning slukkede nok lyset for os. Alt andet lige kom vi dog hjem med følelsen af at have spillet en god kamp.
Allerede 3 dage efter på en trist tirsdag aften skulle vi igang igen, denne gang på udebane i Middelfart. Vi kom afsted i en meget lille bus, om det har været udslagsgivende skal jeg lade være usagt, men vi spillede vel nok sæsonens dårligste kamp (fraregnet Hvidovre) og fik læsterlige klø, i en kamp hvor vi havde store problemer med at vinde vores egen side-out.
Næste kamp var mod DM-favoritterne fra Marienlyst, med 2 dårlige kampe havde vi odds imod os, men vi overraskede og vandt første sæt. Derefter gik det ned af bakke, og vi fik omkring 17 point i det sidste 3 sæt, æren for dette skal nok til dels ligges hos os selv - vi faldt helt fra hinanden som hold - og dels hos Jordan Hove, der alt andet lige gav Marienlysts spil et noget andet drive, da han entrede banen fra starten af 2. sæt.
Nok om nederlag, i næsten indlæg vil jeg skrive langt og fyldestgørende om vores sejre over Århus og Middelfart - dette efter devicen; Det er sjovere at tabe end at vinde...

Ingen kommentarer: