onsdag den 12. marts 2008

18-2

Jeg kan huske mit første år i eliten - den herrens sæson 02/03. Dengang var der intet større ønske for mig end at slå Gentofte. Dengang var deres spil drevet frem af 2 super-provokerende fyre, med en enorm attitude - Michael Søe og Thomas Ringsted. Siden dengang er der løbet meget vand gennem åen, Thomas Ringsted er stoppet, og Michael Søe hviler meget mere i sig selv, og er nu også en fin fyr når man ikke spiller på hold med ham:-)
Gentofte holdet som det ser ud idag, er dermed faktisk et flok hyggelige gutter at møde, og samtidig det hold der sammen med os, holder den "danske fane" højst.
Samtidig har vi i vores 2 forgående kampe spillet tætte og intense opgør med dem, så det var ikke uden vel imødeset spænding vi tog imod dem, for at se om vores gode form endnu engang skulle bekræftes.
Vi startede med Matt på banen som hæver, Joakim og Niels på kanterne, Jesper og Flemming som centere, Christian som diagonal og naturligvis Jonas som libero. Gentofte kom med en fuld trup, men dog var Jakob Ramsgaard ude hele kampen på baggrund af en ankel distortion.
Første sæt startede vi som død og helvede, serverne var gode, og vi lagde ud med 3 bragende blokader. Herefter forsvarede vi førringen langt op i sættet inden Gentofte inhentede os. Vi trak dog igen fra til sidst, og vandt sættet.
Fra 2. sæts start havde gentofte skiftet en spiller på kanten, om det var grunden til at de i dette sæt blev kørt fuldstændig over af os. Vi var præcise i alt vi foretog os, og det var en ren fornøjelse at se på - fra vores side forstås...
I 3. sæt var Gentofte tilbage på hesten, og sættet var tæt hele vejen. Dennis blev skiftet ind imod slutningen, men uheldigvis for os tabte vi slutteligt sættet 25-23.
I 4. var Dennis på banen for Joakim fra start, og vi spillede det stabile side-out spil som havde kendetegnet os igennem hele kampen, og hævede samtidig niveauet en tand, vi var foran gennem hele sættet, men Gentofte gjorde de sidste krampetrækninger for at vende tilbage, dog uden held.
Efter kampen må jeg konstatere at vi flyver højt lige nu, og jeg ser faktisk frem til at vi skal teste os selv mod topholdet Marienlyst... Vores angrebsspil især i sideout er meget præcist og meget hurtigt lige nu, og Gentofte havde svært ved at blokere os effektivt. Jeg kan jo (som bænket hæver) desværre ikke tage så meget af æren for dette, men kun glæde mig over at spillet kører godt.

1 kommentar:

Kasper sagde ...

Hej Morten

Tillykke med sejrene og den flotte stime.

Faldt bare lige over det med den danske fane. Hvis det måles på antallet af danske spillere, er det vel Gentofte og os i Hvidovre som er de eneste uden udlændinge (I havde to i startopstillingen).

De to Århus-hold har vist også kun i alt tre tilbage på dette tidspunkt af sæsonen.

Men korrekt at I og Gentofte holder fanen lidt højere sportsligt i øjeblikket og formentlig ville ligge i toppen hvis der var et udlændingefrit DM...