fredag den 21. marts 2008

Thunderstruck

Hvis man Skærtorsdag i det herrens år 2008 har passeret Aalborg stadionhal, og synes at det lød som om det tordnede i hallen, vil sportsentusiasten naturligvis sige til sig selv: "Nåh ja - HIK har jo besøg af Marienlyst, så det er nok Santos der får det til at lyde sådan". Men virkeligheden er en ganske anden!! Tordenguden er nemlig rødhåret og hedder Jesper. Aalborgs dårligste ryg er nemlig 110% fit for fight, og det fik de til tider sagesløse Marienlyst spillere for alvor at føle igår.
Der blev blokeret så det sang, og gulvbrædderne nærmest mistede facon (i denne sammenhæng bør man, hvis man ikke har gjort det tidligere, have min trang til overdrivelse in menté). Vi spillede glimrende, og vores angrebsspil var godt, hjulpet på vej af vores stærkt forbedrede modtagning. Når vi ikke var i stand til at vinde vores side-out bolde, satte blokade-uvejret (for nu at holde mig svævende i metaforer) ind.
Vi fremstår på banen harmonisk som hold, og alle bakker hinanden op. Samtidig presser vores nuværende anfører Niels virkelig folk til at være koncentrerede når det gælder, uden at han dog af den grundt kommer til at fremstå negativ.
Vi spiller godt, alle bliver holdt varme i angrebet, og eneste lille koncentrationssvigt indtræder faktisk kun i den dobbeltudskiftning hvor jeg (typisk) er på banen i slutningen af 2. sæt.
Well - det må så også være nok for skamrosning af vores egne fortræffeligheder. Vi spillede godt, men Marienlyst virkede alt andet lige ikke så opsatte som de plejer, samtidig er de stærkt hæmmet af at mangle deres 3 førstevalg på center positionen - noget man kan fornemme er med til at stække deres hævers spil. Om de hellere vil lege med Gentofte end med os i semifinalen, skal jeg lade være usagt.
Vi skal nu se frem til et møde med Middelfart, et hold vi har blandede erfaringer med i denne sæson, men min plan er at vi forvirrer dem ved at snakke dansk, den regner de aldrig ud....

God fornøjelse med slutspillet til alle.... Vi ses i finalen - forhåbentlig

Aalborg HIK - Marienlyst BK
3-0 (25-18, 25-17 og 25-18)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Morten

Tillykke med pladsen i semifinalerne,og ikke mindst med den lange sejr række...

MVH - Flemming West