fredag den 17. oktober 2008

Lidt opsummering...

Ovenpå den udemærkede sæsonpremiere, var det nu blevet tid til første visit på djævleøen, Gentofte ventede i en kamp jeg på forhånd havde forventet ville blive tæt. Omkring 5 kvarter senere viste det sig at jeg tog fejl.
Vi startede med de samme 6 spillere som spillede størstedelen af kampen mod Holte. Truppen var dog suppleret med vores 2 hjemvendte (og trætte) amerikanere - Flemming og Christian. Vores spil kom ikke til at flyde denne dag, og vi fik set at vores server er meget afhængige af om vi spiller hjemme eller ude - da de server der mod Holte dannede fundament for vores sejr var udskiftet med nogle af en mere svingende kvalitet. Gentofte derimod servede bragende godt, med et stort tryk og en imponerende lav fejlprocent!
Deres angrebsspil var meget forudsigeligt bygget op, men med Jonas Napier som særdeles kompetent sidste spilstation havde vi mere end svært ved at dæmme op for dem.
De 2 første sæt var egentlig rimelige tætte, men dette til trods var min fornemmelse ikke på noget tidspunkt at vi var ovenpå. I det sidste sæt var vi foran et langt stykke hen af vejen, men gik pludselig i stå og endte med at få en ordenligt øretæve.
Gentofte endte op med at vinde 3-0, og selvom man er skuffet og der er mange ting vi kunne og burde have gjort bedre, må man jo nok bare erkende at det på dagen var fuld fortjent!

Vi skulle så rejse os weekend efter mod Middelfart, en kamp jeg på forhånd anså som mere end svær, da jeg synes Middelfart så stærke ud til deres eget stævne. Denne forventning skulle også vise sig at blive gjort til skamme. Middelfart blev - mere eller mindre selvforskyldt - spillet baglæns ud af stadionhallen. Vi servede fremragende, hele vejen rundt, og især Jens lavede mange point på sin serv. Dette skabte grobund for mange glimrende blokader! Jens og Mikkel var klart dominerende på midten, og gjorde livet svært for Middelfarts centerspillere.
Middelfart fik en ordentlig omgang i maskinen, vi kan glæde os over 2 point, og så ellers gøre os klar på en helt anden kamp næste gang vi mødes, for så dårligt spiller de nok ikke igen.

Næste gang gælder det Ikast på udebane, og forhåbentlig 2 point til regnskabet.

Ingen kommentarer: