tirsdag den 30. september 2008

Den "gyldne" kvartet - nu en trio...

For nu 2 år siden oplevede vi i Aalborg HIK en decideret åreladning af klassespillere. Efter en sæson hvor vi nok burde have klaret os bedre en en fjerdeplads forsvandt: Ricky Ziegler, Jesper Villadsen, Thomas Back og Niels Knudsen. Nordjyske stiftstiden lavede dengang en artikel omhandlende hvordan holdet nu skulle bygges op omkring rutinerede Mikkel Vestergaard, og 4 unge talenter (Jesper Jensen, Jonas Søndergaard, Christian Pedersen og mig). På sigt skulle vi igen kunne hjemtage medaljer til Aalborg. Sæsonen blev en blandet fornøjelse, og vi leverede det dårligste resultat i HIK i 10 år ved at slutte som nummer 5.
Sidste sæson viste vi os så tilliden værdig, da vi efter en fremragende sidste halvdel af sæsonen tog dm-sølv. Der havde været en del udskiftning i spillertruppen, men det ændrede ikke ved at ved at vi alle 4 startede inde i den sidste dm-finale.
Nu er kvarteten så splittet, Jesper er smuttet til Gentofte - hvilket må siges at være en gevinst for dem. Jesper er en super fyr, der altid yder en stærk indsats til kamp og træning - så alt mulig held og lykke i KBH.
Tilbage i Aalborg står der så en trio tilbage (der efterhånden har nået en så fremskreden alder at man ikke kan kalde os unge længere) der er dog også kommet mange andre spændende spillere til, så lad os se om vi kan hente medaljer til Aalborg igen i år.

For præsentation af vores trup i år: http://www.volleyball.dk/sw8694.asp

Ingen kommentarer: