fredag den 4. april 2008

2. Semifinale Middelfart VK - Aalborg HIK

Så var det for alvor vind eller forsvind for os på denne tirsdag aften... Vi havde på forhånd talt om at vi are skulle gå ind og spille vores bedste, og kæmpe for sejren.
Forud for kampen anede vi nok det blev svært, da vi så middelfarts spillertrup i kampprogrammet. Et hold hvor selv liberoen nærmest slår i 340cm skræmmer jo enhver.
Middelfart havde samtidig samlet tæt ved 500 tilskuere til kampen (her skal den uopmærksomme læser bemærke ironien!!!), mens vi havde sølle 20 med fra Aalborg - men hvilke 20... De formåede i store dele af kampen at overdøve de øvrige tilskuere fuldstændig, så hatten af for dem!

I første sæt startede vi skidt ud, vores server var ikke af bedste kvalitet - noget der i øvrigt varede kampen ud - og vi havde problemer i vores modtagning og efterfølgende side out. Gutterne kæmpede heroisk, men det virkede i første sæt som om det skulle blive en hurtigt overstået kamp. Jeg blev skiftet ind i stedet for Matt han imod slutningen af sættet, uden at det dog gjorde den store forskel.

Fra andet sæts start, var der mere vilje banket ind i os, Mikkel råbte lidt af os i pausen, og det hjalp tilsyneladende, vi gik i hvert fald friskt til sagen. Serverne var stadig ikke gode, men til gengæld var side-out og modtagning ganske glimrende, noget der for øvrigt var nødvendigt, når Middelfart ret sikkert satte langt størstedelen af deres server over. Vi kom foran med 3-4 point, men var lige ved at smide det over styr, i slutningen af sættet, men en blok fra Joakim (og efterfølgende vejrmølle) sikrede os sættet 26-24.

I tredje sæt, var kampen ganske lige, vi modtag stadig godt, men havde svært ved at få lavet point i egen serv (især grundet servefejl), og vi tabte kontakten til Middelfart i slutningen af sættet.

I fjerde sæt var vi til gengæld tilbage for fuld udblæsning. Serverne blev bedre (uden dog at være fantastiske), men til gengæld holdt vi noget af den bedste side-out jeg længe har været med til (84,7% tror jeg nok), hovedsageligt på den baggrund holder vi Middelfart bag os, og vinder 25-20.

Frem mod femte sæt stiger spændingen, vi skal have vredet de sidste kræfter ud af holdet, så vi uanset resultatet kan sige at vi gjorde alt det vi kunne for at komme i finalen.
Sættet kører helt lige, indtil vi ved stillingen 6-6 skifter Jesper ud med Tue i serven. Det skulle vise sig at være kampens vel nok bedste taktiske træk. Tue laver 5 point i træk med gode (men dog ikke vild forcerede) server, og bringer os hermed foran 11-6 inden Middelfart på den 6. serv vinder deres side-out. Herefter giver vi 2 point væk i side-out frem mod de 15 point, og vi kan juble med sætsejr 15-12, og kamp sejr 3-2.

Hermed har vi tvunget semifinalerne ud i et 3. og altafgørende opgør. Hvis vi kan spille med samme gejst, og ikke mindst samme effektivitet i side-out, tror jeg på sejr, især fordi jeg ved at vi som hold har store reserver når det kommer til vores serv. Samtidig viste denne kamp, at vi med fordel kan bruge vores bænk, der falder i hvert sæt en dobbeltindskiftning med Matt og Jens i stedet for Christian og mig, og den falder i alle tilfælde positivt ud. Samtidig var det i overført betydning vitalt at Tue gav holdet "kunstigt åndedræt" med sine gode server i femte sæt.

Vi ses i Middelfart på lørdag...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så nappede vi dem sgu. Her er din overskrift: "

Penge er ikke alt. Sammenhold er uvurderligt."

/Kaptajn GNU

Anonym sagde ...

-ikke vildt forceret- ... Skal man nu klantres for ikke at kunne slå hårdere ? :)