søndag den 20. april 2008

DM-Sølv...

Det er jo så nu man ikke helt ved hvilket ben man skal stå på. Vi har hjemtaget DM-sølv efter en sæson hvor vi på et tidspunkt så ud til slet ikke at klare "cuttet" til semifinalerne. Vi rejste os vandt 7 kampe i grundspillet i træk. Hvorefter vi gjorde et kæmpe-comeback i semifinalerne mod Middelfart, ved at slå dem samlet 2-1 efter at have tabt 3-0 i Aalborg, og derefter vinde 2 gange 3-2 på en bane hvor Middelfart ikke havde tabt siden oktober.
Alt i alt bør vi være tilfredse, vi formåede at stå tæt sammen, og fremstå som et hold, på de tidspunkter hvor det var allersværest!

Men men men...
Derfor skal man jo stadig være skuffet når man har været så tæt på guldet.
Vi tabte uden den store tvivl her i Aalborg, hvor der ellers var lagt i ovnen til et brag af en kamp, hvor de henved 500 tilskuere virkelig gav en kulisse der er værd at mindes.
I Odense var der også tryk på kedlerne, og vi lagde godt ud og vandt 1. sæt. Mens andet sæt nok må have været noget af det bedste volleyball (i hvert fald hvad angår side-out) der er set i Danmark i år. Vi var foran lige til det sidste, men måtte kapitluere ved 30-28. Og derved drev gassen lidt af vores ballon. Michael Søe udtalte bagefter at de uden deres udenlandske profiler ville have tabt, hvis de bare havde været uden Shaun Powell, tror jeg vi ville have været et stort skridt i den rigtige retning, Marienlysts atletiske diagonal var i en klasse helt for sig selv, og tabte vel 3 bolde i hele kampen.

Men tak for en god sæson, og tak til Marienlyst for nogle gode finaler...

Ingen kommentarer: