torsdag den 1. januar 2009

I pokalfinalen...

Torsdag d. 18/12 skulle sæsonens såvidt vigtigste kamp spilles. Middelfart kom på besøg i en vind eller forsvind kamp i pokalturneringen. Op mod 300 tilskuere var mødt frem for at give os den bedst mulige opbakning i bestræbelserne på at nå den første pokalfinale i 5 år. Tilskuerne måtte dog væbne sig med tålmodighed, da Middelfarts bus var stødt i vejarbejde på turen mod Aalborg.
Vi lagde nervøst ud, og var i det meste af første sæt bagud med et par point, men gode dispositioner fra trænerbænken gjorde os i stand til at få kontakt med Middelfart ved stillingen 21-21. Ved 23-23 kom Jens på banen for at styrke blokaden, og med ham inde vandt vi de sidste 2 point, og gav Middelfart et hak i selvtilliden efter et sæt hvor de ellers længe var i teten. I andet sæt kom vi fra start foran, og holdt gennem det meste af sættet et komfortabelt forspring. Mod slutningen viste Middelfart stor styrke og god moral, da de næsten hentede os. Men med 25-22 fik vi endelig lukket sættet.
Nu var trænerne særligt opsatte på at vi skulle holde koncentrationen, og spillerne på banen udførte på fornem vis trænernes dessiner. Især Kesse og Mikkel satte i starten af sættet en levende mur op i blokaden. Disse blokader skræmte åbenbart Middelfart, i hvert fald lavede de midt i sættet slagfejl i massevis, og vi kunne på sikker vis køre sættet hjem med 25-16, og jublen kunne bryde løs , efter vi havde nået et meget stort mål for sæsonen.

Stor tak skal der gives til et utrætteligt publikum, der ikke på noget tidspunkt gav Middelfarts medrejsende fans ørenlyd. Samtidig var det dejligt at se alle de ungdomsspillere der var blevet fristet af at komme og se topvolley.

Aalborg HIK - Middelfart VK 3-0 (25-23, 25-22 og 25-16).

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skal vi aldrig læse noget om din landsholdstur ?

Anonym sagde ...

no news from 9000?