tirsdag den 2. december 2008

Aalborg HIK - Gentofte Volley

Jeg har tilladt mig at kopiere referatet fra HIK's hjemmeside (det er jo trods alt også mig der har skrevet det). De næste indlæg kommer dels til at handle om vores torsdags udekamp mod Middelfart VK, og dels vil jeg forsøge at komme med mine bud på de profiler rækken har budt på på de enkelte pladser indtil nu.

Startopstilling: Matt, Niels, Flemming, Thomas, Tue, Mikkel og Jonas som libero.

Så var dagen endelig kommet hvor muligheden bød sig for at revanchere sæsonens absolut dårligste indsats – 0-3 nederlaget i Gentofte. Vi var på forhånd klar over at det ikke ville blive let, Gentofte stiller med et godt holdt, og oveni det hele havde de en førsteplads at forsvare. Dette til trods var vi alligevel fortrøstningsfulde, vi er blevet bedre og bedre som sæsonen er gået, og med god konkurrence på alle pladser er vores brede trup for alvor begyndt at vise sit værd. De lokale medier havde desuden også lugtet at der var topkamp på programmet, hvilket resulterede i et længere indslag på TV2/Nord (indslaget kan ses her: Topbrag i volleyball).

Første sæt startede vi i højt tempo, og Gentofte virkede ikke helt som om de var klar ovenpå deres togtur herop. Efter et sæt hvor vi viste godt spil og stor koncentration sluttede vi med at vinde 25-18.

Fra andet sæts start var Gentofte straks mere klar, de tog en del af deres servetryk, og satsede i højre grad på deres gode blok-forsvarsspil. Dette sammenholdt med at deres super-kant Jonas Napier satte kadencen et hak eller to op udviklede andet sæt sig meget tæt. Vi var igennem næsten hele sættet oppe med et par point, men da det hele skulle afgøres fik Gentofte kontakt, og de trak det længste strå med sætsejr 26-24. 3. sæt blev en ret præcis gengivelse af 2. men med modsat fortegn. Gentofte var hele tiden lige et lille skridt foran os. I starten af sættet afløste Christian Thomas på diagonal pladsen. Senere hen i sættet kom Steen på banen i stedet for Tue. Steen skulle med gode server (og godt spil generelt) til sidst i sættet vise sig at blive manden der skaffede os kontakt til Gentofte ved stillingen 21-21. Da begge hold nåede 24 skulle Matt ned og serve, og med 2 geniale server trækker han sættet hjem for os.

Nederlaget i 3. sæt skulle vise sig at have taget hårdt på Gentofte, og den københavnske trænerbænk måtte arbejde hårdt for at få spillerne i gang. I slutningen af sættet kom Gentofte noget tættere på da de gik fra 20-11 til 20-15. Vi holdt dog hovedet koldt, og efter en dobbeltudskiftning hvor Thomas og jeg afløste Matt og Christian kunne vi køre sættet roligt hjem (blandt andet ved hjælp af en fræk forsvarsbold fra Jonas). Mikkel Vestergaard satte punktum for en flot indsats fra vores side med et servees, og jubelen kunne bryde løs.

Slutteligt tak til tilskuerne, vi håber at se jer igen når vi torsdag d. 11/12 tager imod Ikast/SKF KFUM. Og så er der kun tilbage at håbe på at alle HIK’ere vil være med til at lave Stadionhallen til et støj-inferno når vi torsdag d. 18/12 kl. 19.30 spiller en vildt spændende pokalsemifinale mod Middelfart.

Dagens citat står Thomas Back for: Nu er vi hvor vi skal være, og her i vores hule, kan de bare komme… Alle sammen!

Aalborg HIK – Gentofte Volley 3-1 (25-18 24-26 26-24 25-18)

Ingen kommentarer: