fredag den 14. november 2008

Pokal kvartfinale i Holte

En sen aftenkamp torsdag d. 30/10 markerede starter på et sandt volleymaraton for vores vedkommende. De næste 4 dage stod i volleyens tegn, dels med kvartfinale og dels med afviklingen af de indledende runder af de nordiske mesterskaber i volleyball (mere om det senere).

Vi måtte afsted kl 13 fra det smukke Aalborg, for at nå til Holte til kampstart, dette betød at arbejde, skole og for mit vedkommende bachelor skrivning måtte indstilles for en tid.
På forhånd havde jeg frygtet at blive kørt helt i sænk i løbet af de 4 dage, grundet Matt's brækkede finger, men amerikanere vokser heldigvis hurtigt sammen, og med kun 14 dages pause var vi nu igen stærkt besat på pladsen med 2 (efter min mening) gode hævere.
Derudover havde trænerstaben aftalt at Pia - vores højt værdsatte fysioterapeut skulle deltage, dels for at se på skavanker undervejs, og dels for at give turen et kvindeligt islæt.

Turen til Holte forløb efter planen, og vi kunne gå til opvarmning som vi havde planlagt. Dagens træner var Jørgensen, der grundigt gennemgik dagens taktik og understregede vigtigheden af ikke at begynde at snakke med Holtes rutinerede drenge. Denne bemærkning til trods startede kampen med en verbal fight de 2 holds libero'er imellem allerede efter første bold. Paradoksalt nok var det eneste gang der blev udvekslet harske ord mellem de 2 sider kampen igennem.

Fra vores side startede vi sikkert ud, med fornuftig side out, og udemærket transitionsspil. Som følge heraf blev sættet kørt stille og roligt hjem.
2. sæt fortsatte hvor vi slap i første, men mod slutningen af sættet kom vi af uvisse årsager i problemer. Jørgensen valgte fornuftigt at skifte Matt på banen i stedet for mig, og som så ofte før når vi skifter hæver på holdet havde det en givtig effekt, og vi trak sættet hjem.
3. sæt blev en tro kopi af andet, hvor vi kommer foran, og hen mod slutningen af sættet mister vi lidt momentum, og Holte haler kraftigt ind på os. Vi får dog styret holdes sikkert igennem skærene, og vi er efter en 3-0 sejr klar til pokal turneringens semifinale på hjemmebane mod Middelfart.

Men alt i alt en glimrende optakt til en forlænget weekend med masser af bold.

Mere om Nordic Open senere...

Ingen kommentarer: